De kracht van kleur

Mensen die samenwerken gaan intensief met elkaar om. Vaak weet je van elkaar wel wat je doet, maar weet je ook welke andere kwaliteiten je medewerkers of collega's in huis hebben? Na een ontspanningsoefening en een visualisatie oefening kiest met puur op gevoel een aantal kleuren. Vervolgens ga je - na een korte introductie over intuïtief schilderen - aan de slag en maak je een kunstwerk op doek. Dat kan gezamenlijk of individueel. Iedere medewerker kan schilderen vanuit zichzelf en hoe je jezelf ziet in het team. De voorkeurskleuren geven informatie over je kracht en je kwaliteiten, maar ook over je behoeften en verlangens. We besteden aandacht aan wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten en goed te functioneren.
 
Maar het schilderij kan ook betrekking hebben op de missie en doelen van de organisatie. Waar sta je voor met elkaar? We bespreken graag in een oriënterend gesprek de mogelijkheden.
Vanuit de schilderijen en de kleuren kijken we naar specifieke talenten en kwaliteiten van elke medewerker. Je laat het beeld op je inwerken. De schilderijen vormen een verrassende invalshoek om de kracht van het team in een nieuw licht te zien. Het samen schilderen is ontspannend en dat werkt door in de dagelijkse werksfeer. Reflecteren vanuit de kleuren geeft een meerwaarde. 

De workshop duurt 2 uur en afsluitend een half uur nabespreking in groepjes.
Vanaf 8 personen 45 euro per persoon.