Creatieve oppepper als break

De leukste en zeker de kleurrijkste vergaderbreak  
Lange vergaderdagen? Moeite om bij taaie onderwerpen de interesse van de medewerkers erbij te houden? Komen tijdens de vergadereringen steeds dezelfde mensen aan bod?

Doorbreek de macht der gewoonte en onderbreek de vergadering met een creatieve sessie en laat medewerkers ontdekken dat ze weg van de vergadertafel creatief kunnen denken in hun hoofd, hart en handen. Los komen van het standaard werkproces en weer opgeladen verder kunnen met elkaar. Nieuwe ideen worden zo direct doorleefd en maken een veel grotere kans van slagen terug op de werkvloer.

Laagdrempelige vrije expressie schilderworkshop waarbij het plezier voorop staat. Elke deelnemer maakt zijn/haar eigen abstracte schilderij. We leren hierbij vooral lekker actief bezig te zijn vanuit vrij denken en handelen, al dan niet aangespoord door muziek. Gewoon doen. Acrylverf kan worden aangebracht met paletmes, spuitbus, kwast, handen etc.. De kleuren van uw bedrijfslogo kunnen als leidraad dienen.
Schilderdoek: 50x70cm of anders in overleg. De sessie duurt maximaal 2 uur: 35 euro excl. btw per deelnemer bij 8 deelnemers.