Cursus 'Ontdekkend en expressief' schilderen maandagavond

Avondcursus “Ontdekkend schilderen” 2019

Met ingang van maandag 4 februari start een nieuwe serie van 10 schilderavonden. Het programma komt grotendeels overeen met de ochtendcursus en afhankelijk van de wensen van de cursisten kunnen we ons focussen op een thema of techniek. In een kleine groep krijg je veel individuele begeleiding. Ervaring is niet nodig.

Er worden oefeningen aangeboden met betrekking waarbij verschillende technieken en gereedschappen worden gebruikt met acrylverf (het paletmes, krijt, collage middelen etc.): Leren kijken naar licht en donker, compositie, abstraheren, kleurgebruik en gemengde technieken.

De invulling bestaat uit diverse thema blokken met o.a. (onder voorbehoud) Landscape in wintertime, Abstract schilderen in  de mooiste kleurencombinaties, Beroemde kunstenaar Chagall, Bermbloemen en de laatste lessen worden in ieders eigen thema ingevuld met toepassing van de geleerde technieken. Specifieke wensen kunnen ook altijd ingebracht worden.

Het kan soms hard werken zijn maar het plezier staat voorop en je zult nog versteld staan van jezelf.

fData zijn; 4/2, 18/2, 4/3, 18/3, 1/4, 15/4, 6/5, 13/5, 27/5, 17/6 .

De kosten voor de 10 dagdelen bedragen 256 euro incl. btw. Verder inbegrepen is goede acrylverf/ gereedschap/materialen, schilderpapier, koffie/thee, excl. schilderdoeken. Bij aanmelding van een tweede persoon ontvang jij een gratis schilderdoek van 50x70 cm.

Mocht je een keer verhinderd zijn, dan bestaat de mogelijkheid tot inhalen.


Inschrijven bij info@ateliermetstip.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.
Waar krijg jij energie van?
Met inspiratie van Matisse en Van Gogh
Expressieve bloemen