Cursus Ontdekkend schilderen Vrijdag ochtend


Nieuwe, korte schildercursus op de VRIJDAGOCHTEND!

Met een optimistische blik, ga ik er vanuit dat we in de loop van het voorjaar onze bewegingsvrijheid weer een beetje terug krijgen. Sta jij ook te popelen om leuke dingen te doen, je onder de de mensen te begeven en lekker met je creativiteit aan de slag te gaan?

Met ingang van 26 maart staat een nieuwe, korte, schildercursus op het programma met o.a. oefeningen in de thema's Lentebloesem, Servies van mijn tante , Schelpen schatten en Plein Air schilderen in het Achterhoekse landschap. De laatste lessen mogen naar vrije keuze ingevuld worden.

De aangeboden oefeningen hebben betrekking tot verschillende technieken en gereedschappen met acrylverf (het paletmes, krijt, collage middelen etc.): Leren kijken naar licht en donker, compositie, abstraheren, kleurgebruik en gemengde technieken. Specifieke wensen kunnen ook altijd ingebracht worden.Het kan soms hard werken zijn maar het plezier staat voorop en je zult nog versteld staan van jezelf.
De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Data van de 8 lessen zijn:

26 maart, 16 en 30 april, 21 en 28 mei, en 11, 18 en 25 juni

Mocht je een keer verhinderd zijn dan kun je de les inhalen tijdens bij één van de andere cursusgroepen.

We werken Covid proof!
Indien beperkende Covid maatregelen van toepassing zijn tijdens de cursus, zullen de cursusdagen uitgesteld worden naar een inhaalmoment.
De kosten voor de 8 bijeenkomsten bedragen 225 euro incl. 21 % btw. Verder inbegrepen is goede acrylverf/ gereedschap/materialen, koffie/thee, inclusief ondergronden zoals acrylpapier, paneel, doek. Je hoeft dus geen eigen set aan te schaffen.

Bij aanmelding van een tweede persoon ontvang jij een gratis schilderdoek van 50x70 cm.

Aanmelden en info bij
Astrid Bakkum
info@ateliermetstip.nl
Tel 06 24639490