Schilderweken Frankrijk

Video impressie schilderweek

Schilderweek 2020;

zaterdag 6 tot en met 13 juni en

zaterdag 12 tot en met 19 September


Recensie deelneemster: 

Voor het 7e jaar op rij verhuist Atelier met Stip in het voor- en najaar naar Zuid- West Frankrijk om daar een bijzondere schilderweek te verzorgen.
Astrid kent de mooie plekjes in deze mooie, groene, heuvelachtige streek en heeft een programma samengesteld waarbij gevarieerde schilderlessen worden afgewisseld met culturele uitstapjes en ontspanningsmomenten in de omgeving van de Lot.
De liefhebber kan de dag beginnen met ochtendyoga, brocantemarktjes bezoeken of een ontspanningsmassage boeken. Natuurlijk is ook gelegenheid om lekker te luieren aan het zwembad. Onze privé kok Karla van La Cuisine de Karla verzorgt voor de groep heerlijke vers bereidde lunches/ maaltijden.
Deze schilderweek is geschikt voor iedereen diebehoefte heeft aan tijd voor zichzelf, creatief bezig wil zijn in een inspirerende omgeving en wil genieten van het mooie weer en gezelligheid.
Ook een aanrader voor de single vakantieganger en ervaring is niet nodig.
 
Verblijf in het sfeervolle landhuis “Gite de Valprionde”. Groepsgrootte 6-10 personen.
Kosten Schilderweek € 785 euro, incl. btw, schildermaterialen, overnachtingen (o.b.v. 1-, 2-, en 3-pers. Kamers) en maaltijden.

Vervoer doe je op eigen gelegenheid. Dichtstbijzijnde luchthavens zijn Bergerac, Toulous en Bordeaux. Van de de luchthaven Bergerac is het nog 1.20 min rijden met de auto.
Partners die niet schilderen zijn ook van harte welkom, zij betalen een gereduceerd tarief.


Schilderweek +;  inclusief vervoer
Wil je graag mee maar zie je er tegen op om de autoreis alleen te maken dan kun je meerijden met Astrid waarbij we vrijdagochtend vertrekken, overnachten in een hotel in de buurt van Chateauroux en zaterdagmiddag op de plaats van bestemming aankomen.

Voor deze service betaal je 185 euro extra (benzine heen en terug, peage, hotelkamer)Foto's schilderweek 2015
F
oto's schilderweek juni 2015
F
oto's schilderweken 2016
F
oto's schilderweek 2018
Schilderen en plein air
een verkoelende duik
de pompoen oefening
Kokkie Karla
Verblijf in sfeervol oud landhuis
Kleine groepen en geen ervaring nodig
Uitstapjes in de omgeving
Lekker tafelen
mooi stukje Frankrijk- uitstapje naar Saint Cirq la Popie/ Lot en Dordogne