Schilderweken Frankrijk

Heb je zin in een ontspannen break voor jezelf? Schilderen en vakantie vieren in een ongerept mooi stukje Frankrijk? Ga dan met ons mee op schilder avontuur MET STIP.
Van 11-19 september 2021 en Covid- proof

 

Enkele reacties op de vorige edities;
-"De omgeving was echt mooi. Super landelijk en heerlijk rustgevend. Vanuit de locatie konden we leuke uitstapjes maken."
-"Zeer afwisselende week met mooie opdrachten. De streek ervaren door de ogen van een schilder"
-"Haar liefde voor het vak brengt zij op deskundige wijze, met een goed gevoel voor humor en vol passie over op de deelnemers"
-"Zorgzaam en met aandacht voor iedereen"
-"Een aanrader voor iedereen die een weekje vakantie net iets anders wil invullen".

Kijk het filmpje voor een beeldimpressie https://www.youtube.com/watch?v=q9JWHXLgTuE

 

Schilderprogramma
Astrid wil de beginnende en gevorderde deelnemer verschillende technieken en stijlen aanbieden. Het werken met acyrlverf biedt hiertoe veel mogelijkheden. In de buitenlucht, boven op een heuvel of tussen de klaprozen, figuratief en met de vrije hand op meer abstracte wijze. Naast de gemeenschappelijke oefeningen is er volop gelegenheid om aan je eigen onderwerpen te schilderen.
Je hoeft geen ervaring te hebben.
Ter ontspanning is er voor de liefhebber is ochtend yoga in de tuin en je kunt een ontspanningsmassage reserveren aan huis voor als je je zelf lekker wilt verwennen.
In de vrije tijd zijn er facultatieve uitstapjes zijn naar o.a.brocante)markten, en de mooie middeleeuwse stadjes in de regio. De streek staat ook bekend als prachtig wandelgebied. Je kunt bijvoorbeeld een stukje van de route Santiage de Compostella wandelen.
Liever met je boek, of een wijntje, luieren aan het zwembad? Lekker doen!

Culinair worden we heerlijk verwend door onze privé kok.


De groep is tussen de 6-9 personen.
Je kunt je individueel aanmelden of met een groepje. Partners die niet schilderen zijn ook welkom, zij betalen een gereduceerd tarief.
Vervoer is op eigen gelegenheid maar carpoolen is ook mogelijk. Vliegen op Toulouse, Bergerac of Bordeaux is ook een goed en betaalbaar alternatief. Astrid kan je een gepast reisadvies geven.


Kosten 800 euro inclusief btw., schildersmaterialen, 7 overnachtingen, maaltijden. , koffie/thee/wijn

Schilderen en plein air
een verkoelende duik
de pompoen oefening
Kokkie Karla
Verblijf in sfeervol oud landhuis
Kleine groepen en geen ervaring nodig
Uitstapjes in de omgeving
Lekker tafelen
mooi stukje Frankrijk- uitstapje naar Saint Cirq la Popie/ Lot en Dordogne