Toon je talent

Doelstelling: Inzicht verkrijgen in de kwaliteiten van de individuele deelnemers en de kracht van het team of de afdeling.
 
Door je bewust te zijn van je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen, kun je als team beter in balans komen. Daarnaast krijgen de deelnemers inzicht in hun individuele behoeften en verlangens om goed te kunnen functioneren binnen de organisatie.
 
Aan de hand van bewezen communicatiemodellen en teambuildingsmodellen (bijv. het kernkwadranten- model van Daniel Ofman ) gaan we na enkele gesprek- en denk- oefeningen aan de slag met de kwast en verf. Je maakt een kunstwerk op doek. Dat kan gezamenlijk of individueel. Iedere medewerker kan schilderen vanuit zichzelf en hoe je jezelf ziet in het team.
 
Vanuit de schilderijen kijken we naar specifieke talenten en kwaliteiten van elke medewerker. Je laat het beeld op je inwerken. De schilderijen vormen een verrassende invalshoek voor de deelnemers om zichzelf en de ander beter te begrijpen en de kwaliteiten van het team in een nieuw licht te zien. Het samen schilderen werkt ontspannend en bevordert de dagelijkse werksfeer. Bovendien blijkt een ieder vaak creatiever dan hij denkt.
De sessie duurt 3-4 uur: 45 euro excl. btw per deelnemer bij te minste 8 deelnemers.