Workshops

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met anderen te doen? Eens uitproberen of schilderen bij jou past? Wil je even je hoofd leegmaken en met je (verborgen) creativiteit aan de slag? Technieken leren op speelse wijze en met eigentijdse thema’s ?

Bij Atelier met Stip geven we schilderworkshops aan allerlei groepen vanuit de gedachte dat schilderen een manier is om dichter bij je zelf en je creativiteit te komen. Via het doek geef je uiting aan wat er in jou leeft. Wij helpen je graag om je creatieve kind in jou naar boven te halen. En door samen te schilderen ontstaat er op een nieuwe verrassende wijze contact en communicatie met de ander. "Door te schilderen leer je jezelf en elkaar beter kennen"

Je vindt op de site voorbeelden/ suggesties maar voor de workshops en heb je zelf een idee dan staan we daar zeker voor open.
Atelier met Stip geeft deze workshop aan groepen vanaf 6 personen, maar ook aan individuen op speciale middagen en/of avonden. Kom je met tenminste 6 personen dan is het atelier exclusief voor jou en je vriendinnen en schilder je onder begeleiding van een professionele kunstenares je eigen kunstwerk.