Particulier

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met anderen te doen? Eens uitproberen of schilderen bij jou past? Wil je even je hoofd leegmaken en met je (verborgen) creativiteit aan de slag? Technieken leren op speelse wijze en met eigentijdse thema’s ?

Bij Atelier met Stip geven we schilderworkshops aan allerlei groepen vanuit de gedachte dat schilderen een manier is om dichter bij je zelf en je creativiteit te komen. Via het doek geef je uiting aan wat er in jou leeft. Wij helpen je graag om je creatieve kind in jou naar boven te halen. En door samen te schilderen ontstaat er op een nieuwe verrassende wijze contact en communicatie met de ander. "Door te schilderen leer je jezelf en elkaar beter kennen"

Je vindt op de site voorbeelden/ suggesties maar voor de workshops en heb je zelf een idee dan staan we daar zeker voor open.
Atelier met Stip geeft deze workshop aan groepen vanaf 6 personen, maar ook aan individuen op speciale middagen en/of avonden. Kom je met tenminste 6 personen dan is het atelier exclusief voor jou en je vriendinnen en schilder je onder begeleiding van een professionele kunstenares je eigen kunstwerk.

Buitenkunst 2022

Creatieve break in eigen land! In het coulissen landschap bij Lochem organiseer ik dit voorjaar weer een aantal heerlijke schilderdagen in de..

Lees verder

Ochtend Cursus voorjaar 2022

Cursus Ontdekkend schilderenMet een optimistische blik, ga ik er vanuit dat we in de loop v..

Lees verder

Intuitief schilderen

  Workshop Intuitief en vrij schilderen open inschrijving 2121..

Lees verder

Familie workshop

Een leuk idee voor als papa 40 wordt of opa en oma 25 jaar getrouwd zijn. Dan heb je iets te vieren; nodig hen uit om met kinderen en kleinkinder..

Lees verder

Party workshop

Bij deze workshop is het feest en staat het plezier bij het schilderen voorop. Er worden lekkere hapjes en drankjes geserveerd tijdens het schilder..

Lees verder

Ouder en kind workshop

Organiseer eens een gezellige creatieve dag met je vriendinnen en hun kinderen!Met aandacht voor elkaar..

Lees verder

Kleintje Kunst

Jouw eigen creativiteit, onze technische ondersteuning, ervaring en materialen. Een persoonlijk gestylde  kinderkamer geeft extra plezier voor..

Lees verder