Zakelijke workshops en trainingen

Wilt u een inspirerende dag met al uw medewerkers beleven? Een dag waardoor iedereen weer weet waarvoor hij of zij het ook al weer doet?  Een dag waarbij ieders talent weer wordt geduid en ieder trots is op zijn/haar bijdrage aan het grotere geheel? Een dag die ingebed is in de organisatiestrategie en daarom ook op lange termijn zijn effect heeft?
Atelier met Stip creëert samen met u een verrassende, positieve en kleurrijke dag!
 
Bedrijven kunnen ons inhuren voor schilderworkshops gericht op communicatie, teamuitjes, jubilea, de welbekende heidesessie, een reorganisatieproces of teambuilding. We komen zelf uit het bedrijfsleven dus we weten waar we over praten.
Schilderen vormt daarbij een verrassend middel om een proces in gang te zetten. Een middel dat direct communiceert en effect heeft op alle zintuigen en teams weer verbindt met elkaar.
Ze kunnen met zijn allen samenwerken aan een groot schilderij dat niet zal misstaan in het gebouw waarin zij werken of gaan juist lekker individueel aan de slag. De keuze is afhankelijk van wat past bij jullie vraagstuk.
 
Daarbij geldt met stip;
 
 

Team Art

Verbeter de samenwerking en vergroot de teamspirit!   ..

Lees verder

Communicatie is een kunst!

Communicatie is een kunst Aan de slag met communicatieve vaardigheden! Goe..

Lees verder

Vergaderbreak

De leukste en zeker de kleurrijkste vergaderbreak  Lange vergaderdagen? Moeite om bij taaie onderwerpen de interesse van de medewerkers erb..

Lees verder

Creatief vergaderen

Deze workshop kun je inzetten als creatieve brainstormsessie met een groep medewerkers. Geschikt bij reorganisatie plan..

Lees verder

(Bedrijfs) Visie in beeld

Goede externe en interne communicatie is essentieel voor het succes van bedrijven en organisaties. Begin echter altijd op de werkvloer! Je..

Lees verder

Toon je talent

Doelstelling: Inzicht verkrijgen in de kwaliteiten van de individuele deelnemers en de kracht van het team of de afdeli..

Lees verder

De kracht van kleur

Mensen die samenwerken gaan intensief met elkaar om. Vaak weet je van elkaar wel wat je doet, maar weet je ook welke an..

Lees verder

Uitje met partner en kinderen

Waar hard gewerkt wordt, is steun van het thuisfront heel belangrijk. Wilt u uw waardering naar uw medewerkers en hun partners eens laten zien organis..

Lees verder

Referenties

We hebben onder andere bedrijfsuitjes en schilderworkshops gegeven aan: Rijkswate..

Lees verder